Samenbeleven-cadeaus
Samenbeleven-cadeaus

Een origineel cadeau

Bent u op zoek naar hét perfecte kerstpakket voor jouw werknemers, of naasten? Maak dan gebruik van de Kerstpakketten Expert! Heb jij namelijk zelf geen tijd of zin om naar een kerstshowroom te gaan, de kerstbeurzen te bezoeken of zelfstandig vele winkels afgaan om een pakket samen te stellen? Maak dan nu gebruik van de kerst expert!

Traditionele en tjokvolle kerstpakketten

Het geven van een origineel cadeau, en vooral met een kerstpakket, kan een moeilijke opgave zijn. Toch hebben wij alle de drang om de ander een origineel cadeau te geven, maar toch weten er maar enkele waar ze dienen te beginnen. Wij adviseren je om vooraf al (stiekem) te gaan vissen met gerichte vragen bij de betreffende, dit kan je ook op grotere schaal doen, bijvoorbeeld bij je werknemers. 

Door meerdere vragen te stellen aan de betreffende, zul je merken dat er verschillende ideeën naar boven komen. Wellicht dat er een origineel idee tussen zit! Maar blijkt dit toch een lastige opgave te zijn? Dan kan je ook gebruik maken van de Kerstpakketten Expert. Hier geef je enkel aan waar je wilt dat het pakket aan voldoet, en viola! Jouw kerstpakket wordt met zorg samengesteld en van A tot Z verzorgd! 

Kerstpakket als origineel cadeau

Verwen je medewerkers, relaties en naasten ieder jaar weer met een persoonlijk en origineel kerstgeschenk. Dit kan jij realiseren door in zee te gaan met de Kerstpakketten Expert! Met het geven van een origineel kerstpakket zorg je indirect voor een geweldige stimulans op de werkvloer. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een kerstpakket dat gevuld is met traditionele geschenken, gecombineerd met een uniek Rituals Wellnesspakket, een cadeaubon voor verwenmomenten of fantastische boeken! Bij de Kerspakketten Expert weet jij nooit wat er in het kerstgeschenk zit, maar ben jij ervan verzekerd dan het te allen tijden een origineel en geweldig cadeau is! 

Terug naar Kerstpakketten Expert