Uw advertentie hier?
Samenbeleven-cadeaus

Dagje weg

Een dagje weg is altijd een goed idee. Ga naar de dierentuin, een museum, of een pretpark. Kies voor een dagje naar de spa om te ontspannen of ga survivallen voor een actieve dag. Met een dagje weg geef je een hele dag plezier en een super leuke herinnering cadeau. Weet je niet welke activiteit het beste in de smaak zal vallen? Geef dan een algemene cadeaubon voor een dagje uit en laat de invulling van de dag aan ontvanger over. 

Overnachting 

Een overnachting is een super veelzijdig cadeau. Maak er een romantische nacht van met je partner door een luxe suite in een hotel te boeken. Laat roomservice een fles champagne brengen voor die extra touch. Maar een overnachting hoeft niet per se voor je partner te zijn. Verras ook eens een vriend of vriend, je vader of moeder met een overnachting. Kies voor een overnachting in het bos om tot rust te komen, of voor een wellness overnachting voor de ultieme ontspanning.

Abonnement

Met een abonnement geef je niet één cadeau maar meerdere cadeaus verspreid over een langere tijd. Je kiest hierbij zelf wat voor abonnement, hoe frequent en voor hoe lang het abonnement loopt. Verplaats je in de ander en bedenk wat hij of zij écht leuk vindt. Abonnementen vind je in alle soorten en maten. Elke week een magazine, om de maand een fruitmand of een flesje wijn, of onbeperkt naar de dierentuin. Met een abonnement geef jij net dat beetje extra waardoor je niet één keer iets geeft, maar het feestje voor een lange tijd door laat gaan. 

Terug naar Exclusieve cadeaus