Samenbeleven-cadeaus
Samenbeleven-cadeaus

Bijzonder overnachten

Wanneer jij een overnachting cadeau doet wil je hier natuurlijk wel iets bijzonders van maken. Dat kun je gelukkig doen op een heleboel verschillende manieren;

 • luxe boomhut of natuurhuisje
  Geen fan van kamperen maar zijn jullie dol op de natuur? Opzoek naar iets waar jij helemaal tot rust kunt komen? Dan is een luxe boomhut of natuurhuisje de perfecte accommodatie voor een overnachting. In een luxe boomhut midden in het bos kom jij helemaal tot rust. Geen verkeer of mensen om je heen, enkel de vogeltjes die jou 's ochtends wakker fluiten. Geniet van de luxe van een sauna en hottub met een heerlijk kingsize bed. Kijk voor mogelijkheden b.v. op Vakantiehuis Huren Online.
 • Onder de sterren
  Altijd al eens onder de sterren willen slapen maar zitten de weersomstandigheden niet mee? Of krijg je alleen al die kriebels als je aan al die kleine beestjes in het gras denkt? Dan zijn er talloze oplossingen om toch van die prachtige sterrenhemel te kunne genieten. Zo kun je eenvoudig een sphair bubble boeken. Je overnacht in een doorzichtige koepel, zodat jij afgeschermd van de buitenwereld toch de hele nacht de sterren kunt zien schitteren.
 • Yurt
  Een yurt is een traditionele Mongoolse ronde tent. Je ziet ze tegenwoordig steeds meer op campings en bij B&B's, in een luxere uitvoering. De tent wordt tegenwoordig veelal gezien als een oase van rust en comfort. Een bijzondere manier om te kamperen en lekker tot rust te komen. 
 • De Euromast
  Opzoek naar echte luxe? Boek een overnachting in een suite in de Euromast. Je geniet niet alleen voor een super luxe kamer, maar ook nog eens van een prachtig uitzicht vanuit deze 185 meter hoge toren. Omdat de toren gesloten is tussen 22.00 en 9.30 voor mensen die hier niet overnachten kun jij in alle rust genieten.
Terug naar Speciaal cadeau