Samenbeleven-cadeaus
Samenbeleven-cadeaus

Zelf rijden of je laten rijden

Rijden in een oldtimer is een super leuk cadeau voor elke gelegenheid. Misschien is het een lang gekoesterde wens om eens in zo een iconische auto te rijden, die jij in vervulling kunt laten gaan. Alle moderne technieken maken het rijden tegenwoordig misschien een stuk makkelijker, maar ook veel saaier. Bij het rijden in een oldtimer is dit niet het geval. Het vergt namelijk niet alleen je volle aandacht, maar zo nu en dan ook nog wat spierkracht aangezien maar weinig oldtimers beschikken over stuurbekrachtiging. In een oldtimer beleef je daarom de ultieme rijervaring die je niet meer vindt in de moderne auto's. 
Is het een cadeau voor iemand zonder rijbewijs? Geen probleem! Want in een oldtimer geniet jij niet alleen van het rijden, maar ook op de bijrijders stoel beleef jij de ultieme ervaring. Geniet zorgeloos van het uitzicht terwijl je wordt rondgereden door een chauffeer. 

Samen beleven

Ben jij opzoek naar een origineel cadeau voor jullie samen? Ook dan zit je met een ritje in een oldtimer helemaal goed. Samen genieten jullie van een heerlijke middag touren. Maak tussendoor een stop voor een kop koffie of neem een picknick mee voor een heerlijke lunch. Een ritje in een oldtimer is op die manier niet alleen super leuk om cadeau te krijgen maar ook om te geven. Na deze middag zijn jullie weer een mooie ervaring en een prachtige herinnering rijker!

Terug naar Speciaal cadeau